Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Onderlinge competitie De Hammerdammer

DEN HAM –  In de onderlinge competitie werden dinsdag de volgende wedstrijden gespeeld:

B.Nieboer speelde tegen J.Kooman. Ondanks dat B.Nieboer veel hoger in de ranking staat bood J.Kooman zeer goed partij, alleen in het eindspel kwam hij tekort en moest hij de winst laten aan B.Nieboer 2-0.

K.Meuleman bond de strijd aan tegen D.Voort. In een mooie partij nam K.Meuleman halverwege de strijd de touwtjes stevig in handen, en wat D.Voort ook probeerde, hij moest zijn meerdere erkennen en verloor dan ook verdiend 2-0.

W.Bouwhuis tegen G.Mollink leek op papier een mooie topper te worden, maar W.Bouwhuis maakte na een kwartier een zeer grote blunder, waarbij een mooie slag G.Mollink gelijk naar dam leidde. Er viel door W.Bouwhuis dan ook geen eer meer te behalen en hij gaf dan ook op 0-2.

H.Braakman speelde een solide partij tegen J.Arrindell. Beiden gaven in begin weinig weg en lange tijd leek het erop dat remise er aan zat te komen. Maar door een hele kleine fout van J.Arrindell wist H.Braakman op een schijf voorsprong te komen en deze klap kwam J.Arrindell niet meer te boven 2-0.

J.Slotman nam het op tegen J.Bonthuis. In een zeer mooie wedstrijd waarbij het lange tijd beide kanten op kon gaan, ging J.Bonthuis er toch met de volle winst vandoor 0-2.

J.v.d.Vegt speelde zijn partij tegen H.Koenderink. In deze partij ging het lang gelijk op, maar J.v.d.Vegt nam halverwege de partij de touwtjes in handen en dwong H.Koenderink tot gedwongen zetten, met een doorbraak voor J.v.d.Vegt naar dam. Dit gaf hij niet meer uit handen en jij won dan ook verdiend 2-0.

Op de foto Koert Meuleman en Dinant Voort
Foto:  Jan van der Vegt

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Peter Moesser's Music
Hey Mister Lucky
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe