Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Lambers in Vroomshoop verhuist van Julianastraat naar De Passage

VROOMSHOOP –  Nick Lambers opende een jaar geleden zijn eigen winkel G.N. Lambers aan de Julianastraat in Vroomshoop. De jonge ondernemer (23) houdt zich onder meer bezig met de verkoop van het populaire CBD-olie (cannabidiol).

Inmiddels is de winkel uit zijn jasje gegroeid en verhuist hij naar een winkelpand in De Passage in het centrum van Vroomshoop. De opening is op donderdag 5 maart om 10.00 uur. In dit winkelpand neemt ook Praktijk De Glimlach intrek.

“Ik maakte een jaar geleden mijn droom waar door een eigen winkel te beginnen, maar ik had nooit durven dromen dat het zo’n succes werd. De winkel groeide uit zijn jasje en ik ben op zoek gegaan naar een groter winkelpand dat zich ook nog eens pal in het centrum bevindt. Dat is nu gelukt met een prachtig, modern winkelpand in hartje Vroomshoop”, zegt eigenaar Nick Lambers.

Het winkelpand is in totaal 68 vierkante meter groot en bevindt zich tegenover Eet-idee Sanderman. In het nieuwe onderkomen breidt Lambers het assortiment ook verder uit. Lambers: “Naast gezondheidsproducten verkocht ik ook al wenskaarten en feest- en cadeauartikelen. Het aanbod wordt dadelijk verder uitgebreid met hennepvezel bodembedekking voor vogels, katten en knaagdieren en biologische thee.”

Verder neemt Praktijk De Glimlach ook intrek in het nieuwe winkelpand van Lambers. Praktijk De Glimlach is een praktijk voor coaching en nieuwetijdstherapie voor (jong) volwassenen en kinderen bij onder meer hooggevoeligheid en beelddenken. Eigenaresse Brenda Davenschot is blij met haar nieuwe onderkomen: “In de winkel richten we een speciaal plekje in voor mijn praktijk om ouders en/of kinderen te helpen waar ze tegenaan lopen. Dit kan bijvoorbeeld hooggevoeligheid zijn. Iedereen is straks welkom om even binnen te lopen en vrijblijvend kennis te maken.”

Lambers en Praktijk De Glimlach openen het winkelpand aan De Passage 6 in Vroomshoop op donderdag 5 maart om 10.00 uur. Na de opening is de winkel iedere woensdag geopend van 9.30 tot 18.00 uur, op donderdag van 9.30 tot 20.00 uur, vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe