Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Volle zaal bij Seniorenmiddag Daarlerveen

DAARLERVEEN – Op woensdag 12 februari 2020 was de 14e seniorenmiddag in ‘De Schoof’ te Daarlerveen. 120 mensen vulden de zaal en genoten van een toneelstuk in vier bedrijven. De dochter van Greet en Dirk de Vries woont in Canada, te ver om zo maar langs te gaan. Greet wil er dolgraag naar toe, maar ja… dat is nogal kostbaar! Dat geld heeft ze niet. Buurvrouw Herma besluit hulp te bieden en heeft een slim plannetje bedacht. Er werd volop gelachen, want in huize de Vries speelde zich van alles af. Het was één groot feest en het applaus onderstreepte het plezier tijdens deze seniorenmiddag waar volop is genoten.

Beide kerken “De Schoof” en “De Kruiskerk” Daarlerveen – in samenwerking met ‘Welzijn Ouderen Daarlerveen’ – starten in november 2013 met deze middagen. Deze succesvolle middagen zijn niet meer weg te denken voor senioren uit Daarlerveen. We mogen ook regelmatig ‘ouderen’ van de dagopvang ontmoeten.

Vooraf en in de pauze is een tijd van ontmoeten en bijpraten onder het genot van koffie, thee met iets lekkers erbij! De middag werd begonnen met een hartelijk welkom en gebed en afgesloten met een gedicht van Nel Benschop. De ‘ambassadeurs duurzaamheid Daarlerveen’ hebben ons gesponsord met een gift en Dorcas Vroomshoop stelde het interieur van de huiskamer beschikbaar. Fijn dat sponsors zich melden en deze activiteiten ondersteunen en aanmoedigen. Dankzij die steun kunnen wij mooie middagen blijven organiseren!

In november 2020 is de volgende seniorenmiddag in Daarlerveen. Via de krant en het informatieblad ‘SproakSaam’ & ‘Even Buurten’ houden wij u op de hoogte. Meer informatie over de seniorenmiddagen en sponsoring bij Roelof Hekman, 0546-643151

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe