Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Koploper ontsnapt aan puntverlies

DEN HAM – Op dinsdag werden bij De Hammerdammer voor de onderlinge competitie de volgende wedstrijden gespeeld.

Koploper G.Mollink moest spelen tegen J.v.d.Vegt en in een zeer fraaie partij waarin J.v.d.Vegt vanaf het begin sterk begon, probeerde hij G.Mollink met vooruit spelend spel echt het vuur na aan de schenen te leggen. Nadat hij twee schijven offerde kon hij doorstomen naar dam, wat G.Mollink over uit hoofd had gezien. Na enkele slagenwisselingen was de stand op het bord dat J.v.d.Vegt acht schijven en dam bezat tegen G.Mollink tien schijven, maar in het eindspel maakte G.Mollink het toch nog goed en kwam als winnaar uit de bus, en zo ontsnapte hij aan puntverlies 2-0.

W.Bouwhuis nam het op tegen G.v.d.Voet. In een partij die lang gelijkop ging moet W. Bouwhuis na lang nadenken en veel tijd te hebben verspeeld toch zijn meerdere erkennen in G.v.d.Voet en verliest 0-2.

J.Slotman speelde tegen H. Braakman, in deze partij werd het al gauw duidelijk dat J.Slotman zijn avond niet had en dus genoegen moest nemen met een verliespartij 0-2.

J.Bonthuis speelde een degelijke partij tegen K.Meuleman. In deze partij kwam J.Bonthuis zelfs op een schijf voorsprong door een mooie combinatie, maar in het eindspel was K.Meuleman net iets sterker en ging er met de winst vandoor 0-2.

J.Kooman speelde een gedegen partij tegen J.Arrindell en liet zich deze avond van een zeer sterke kant zien, en J.Arrindell moest alle zeilen bijzetten om toch uiteindelijk tot winst te komen 0-2.

De Hammerdammer twee moest het maandag opnemen tegen Nijverdal twee, en dit liep uit op een nederlaag.

R.Sempel tegen D.Voort 2-0.
J.v.d.Vegt tegen R.Visser 0-2.
J.Braakman tegen J.Bender 2-0.
G.Peters tegen G.Endeman 2-0.
Einduitslag 6-2 voor Nijverdal Twee.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Peter Moesser's Music
Hey Mister Lucky
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe