Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Onderlinge competitie De Hammedammer

DEN HAM – In de onderlinge competitie worden de volgende wedstrijden gespeeld.

Julian Arrindell neemt het op tegen Jennie Braakman. Jennie Braakman laat zien dat ze niet voor niets zo hoog op de competitie lijst staat en biedt Julian Arrindell dan ook zeer goed partij, maar halverwege de partij neemt Jullian Arrindell de partij steviger in handen en wint. 2 – 0.

Hilco Braakman speelt tegen Dinant Voort en stuit op meer tegenstand dan verwacht. De koploper moet tot het uiterste gaan om de partij over de streep te trekken, maar wint wel 2 – 0.

Gerard Endeman gaat de strijd aan met Bert Nieboer. Gerard Endeman probeert het Bert Nieboer goed lastig te maken, maar door een mooie slagzet neemt Bert Nieboer het heft in handen en wint dan ook de partij 0 – 2.

Jan v.d. Vegt neemt het in deze bekerwedstrijd op tegen Wim Bouwhuis. In een zeer spannende partij waarin van alles zit, geeft geen van beide mannen zich gewonnen, het wordt dan ook een remise. Maar omdat dit een bekerwedstrijd betreft moet er een winnaar komen, dus krijgen de mannen elk nog eens tien minuten op de klok om de strijd te beslissen. Het lijkt halverwege dat Jan v.d. Vegt de beste papieren ervoor heeft, maar hij geeft de partij toch nog gedeeltelijk uit handen, en dan wordt het weer remise, dus nog maar een partij er achter aan. Dit keer trekt Wim Bouwhuis aan het langste end en mag zich winnaar noemen 0 – 2.

Henk Koenderink speelt tegen Jannie Bonthuis, en deze gaan uiterst voorzichtig te werk en proberen geen van beiden een fout te maken. Maar halverwege komt door een slagenwisseling Jannie Bonthuis een schijf achter en komt dit niet meer te boven, waarna Henk Koenderink wint 2 – 0.

Jan Slotman en Gerwin Mollink spelen beiden een solide partij tegen elkaar, maar op het eind heeft Gerwin Mollink de iets betere stand op het bord, en dat speelt hij goed uit en wint 0 – 2.

Gerben v.d. Voet speelt tegen Joop Kooman en al snel wordt duidelijk dat Gerben v.d. Voet een maatje te groot is voor Joop Kooman. Hij wint dan ook verdiend 2 – 0.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe