Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Bus voor deelnemers Dagbesteding

DEN HAM – Voor de deelnemers van de dagbesteding in Den Ham is een mooie bus beschikbaar gesteld ter ondersteuning van de dagactiviteiten van Carintreggeland-Dagbesteding Den Ham. De aankoop van de bus wordt gerealiseerd door de Stichting Voor Elkaar Twenterand, het Haringgilde en het Hammer Ondernemers Collectief (HOC).

De oude bus is niet meer door de APK-keuring gekomen. Omdat er geen geld beschikbaar was voor een vervangende bus werd gekeken naar een oplossing. Deze werd gevonden doordat de drie organisaties een forse donaties wilden doen. Met dank aan Autobedrijf Bertil Jansen die een goede en veilige bus had staan. Zij hebben de bus nog eens grondig nagezien.Vorige week werd de bus officieel aangeboden.

Bij de dagbesteding aan het Goosenplein 1A in Den Ham komen bezoekers met diverse ondersteuningsbehoeftes. Er worden individuele en groepsactiviteiten aangeboden waaraan bezoekers kunnen meedoen. Denk aan geheugentraining, braintrainer, creatief bezig zijn en bewegen. Er is altijd tijd voor individuele aandacht. Tussen de middag wordt er samen (warm) gegeten en vervoer van en naar huis wordt geregeld. Als u eens wilt komen kijken, loop dan gerust binnen.

De bus kan een belangrijke ondersteuning bieden voor de dagactiviteiten. Zo kan de bus gebruikt worden voor bijvoorbeeld een bezoek aan de markt en museum. Of gewoon een (rond)rit in de natuur.
Carintreggeland. neemt de verzekering en belasting voor haar rekening. Er zijn 4 vrijwilligers beschikbaar die op de bus kunnen rijden. De bus kan op aanvraag tegen vergoeding ook voor overige belangstellenden beschikbaar gesteld worden in Twenterand, mits de vrijwilligers kunnen.

Op de foto v.l.n.r. Auke Koops van ’t Jagt, Herna Wind, Jerry Blekkenhorst, Johan Oordt, Joke Pasop en Erik Kuiper

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Destiny
Tranen Van Geluk
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe