Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Wedstrijden Team Eurosped

VROOMSHOOP – Team Eurosped speelt 12 december een uitwedstrijd tegen Regio Zwolle Volleybal, en zondag 15 december een thuiswedstrijd tegen Springendal Set-Up ’65

Regio Zwolle Volleybal DS1 – Team Eurosped
Donderdag 12 december staat de uitwedstrijd tegen Regio Zwolle Volleybal DS1 op het programma. De dames staan voor de tweede keer tegenover elkaar dit seizoen. In de thuiswedstrijd in oktober bleken onze dames met 3-1 te sterk voor Regio Zwolle Volleybal. Weten of dit weer het geval is? Kom donderdag a.s. naar het Landstede Sportcentrum. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Team Eurosped – Springendal Set-Up ’65 DS1
Team Eurosped moet zondag 15 december a.s. direct al weer aan de bak want dan wordt thuis de derby tegen Springendal Set-Up ’65 gespeeld. De ploeg van Tom Engbers kwam verrassend uit de startblokken aan het begin van de competitie en bezet momenteel een 5e plaats op de ranglijst met 13 punten uit 9 wedstrijden. We hopen wederom op een 3-0 overwinning van onze dames en zij zullen hierbij de steun van de supporters zeker nodig hebben. Laat jullie zondag dus massaal horen voor de dames van Team Eurosped!
Zondag 15 december a.s.
Aanvang: 15.30 uur
Sporthal het Punt in Vroomshoop
Entree € 5,00 en voor kinderen t/m 13 jaar € 2,00.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Normaal
Mama Woar Is Mien Pils
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe