Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Onderlinge competitie De Hammerdammer

DEN HAM – In de onderlinge competitie van De Hammerdammer worden de volgende wedstrijden op dinsdag gespeeld:

Koert Meuleman neemt het op tegen Henk Koenderink. In een spannende partij waarin ze elkaar weinig toegeven, blijkt Koert Meuleman de sterkste en wint 0 – 2.
Wim Bouwhuis speelt tegen Jullien Arrindell in een mooie partij waarin de spelers veel tijd steken in de middenfase van de partij die zeer spannend verloopt. Op het eind lijkt Wim Bouwhuis de betere papieren te hebben, maar schijn bedriegt en de partij eindigt dan ook verdiend in remise 1 – 1.
Hilco Braakman heeft een zware partij tegen Gerben van de Voet; de beide mannen zijn echt aan elkaar gewaagd, en het gaat dan ook lang gelijk op. Toch laat Van de Voet zich opsluiten en daar weet Hilco Braakman goed van te profiteren 2 – 0.

Jan v.d. Vegt speelt tegen Gerard Lohues en in een leuke partij moet Gerard Lohues op het eind toch zijn meerdere erkennen in Jan v.d. Vegt 2 – 0.
Dinant Voort neemt het op tegen Jan Slotman. In een degelijke partij van beide kanten gaat Dinant Voort toch de bietenbrug op aan het eind en verliest 0 – 2.
Joop Kooman tegen Gerben Mollink is een leuke partij, maar op het eind komt Joop Kooman toch tekort en wint Gerwin Mollink 0 – 2.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Margriet & De Heikrekels
Baby, Baby Darling
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe