Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Alwin Sickman nieuwe Prins der Smoezen!

VROOMSHOOP – “Met dit ondernemend duo achter het stuur, wordt carnaval een groot avontuur”. Dat is het motto waarmee Prins Alwin I (Alwin Sickman) samen met zijn Adjudant Coen (Koen Kolthof) het komende jaar over “Smoezenlaand” regeert. Dit duo werd zaterdagavond gepresenteerd bij activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop.

Traditiegetrouw werd de nieuwe prins officieel gepresenteerd tijdens het Prinsenbal. Om 11 over 10 kwam hij samen met zijn adjudant tevoorschijn na een spectaculaire opkomst in samenwerking met de plaatselijke brandweer. Deze Vroomshoopse mannen maken normaal gesproken geen onderdeel uit van de Raad van Elf maar zijn al jaren bekend met De Smoezen. Zoals het motto al doet vermoeden gaat om twee ondernemers. Zowel de hoogheid als de adjudant hebben een grote liefde voor auto’s.

Met de bekendmaking van de nieuwe prins en adjudant is de aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen een feit. Voor meer informatie over De Smoezen, het nieuwe duo en alle activiteiten kunt u terecht op de website: www.desmoezen.nl.

Foto: Niek Erents.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Karin Heyn
Schön Ist Ein Kuss Um M...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe