Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Politieke stem op Delta FM

TWENTERAND – In de uitzending van 14 november van dit politieke praatprogramma, zijn de gasten Jan Kuilder, fractievoorzitter van het CDA en Jan Jonker, fractievoorzitter van de SGP. Beide partijen maken geen deel uit van de coalitie en dat is met name voor het CDA best wennen. Er zijn onderwerpen voldoende voorhanden om over te spreken, maar of de beide gasten op alle onderwerpen die ter tafel komen willen en kunnen ingaan is nog even afwachten.
Presentator Walraven: ‘Over de stand van zaken met betrekking tot de getroffen woningen langs het kanaal Almelo De Haandrik zijn namelijk afspraken gemaakt om er via de media op dit moment niet over te praten. Dus het is nog maar de vraag of we het hier met mijn gasten over kunnen hebben.’
Er blijven echter genoeg onderwerpen over om er op donderdagavond 14 november tussen 19.00 en 20.00 uur via Delta TV, weer een interessante uitzending van te maken.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Saskia
Hey,hey Jongeman
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe