Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Prinsenbal De Smoezen!

VROOMSHOOP – Zaterdagavond 9 november 2019 opent Carnavalsvereniging De Smoezen uit Vroomshoop het carnavalsseizoen 2019-2020. Er zal worden afgetrapt met het Prinsenbal. Voordat het nieuwe duo zich bekend zal maken wordt afscheid genomen van de man die afgelopen jaar de scepter heeft gezwaaid: Prins Marten I (Marten Dijkstra) samen met zijn Adjudant Edward (Edward Olthof). Het hoogtepunt van deze avond is natuurlijk de presentatie van de nieuwe hoogheid en zijn adjudant. Iedereen brandt weer van nieuwsgierigheid over de identiteit van het nieuwe duo. Mis de spectaculaire opkomst van de nieuwe hoogheid niet! Klokslag 22:11 uur wordt duidelijk wie de opvolger van Prins Marten I is.

De onthulling van het best bewaarde geheim van Twenterand vindt plaats in en om activiteitencentrum Het Punt aan de Burgemeester Koetjestraat in Vroomshoop. Iedereen is van harte welkom om het eerste carnavalsfeest van dit seizoen te komen vieren. De entree is gratis!

 

Het Prinsenbal begint om 20.30 uur en de opkomst zal dus om 22:11 uur zijn. Na deze officiële aftrap van het carnavalsseizoen organiseert C.V. De Smoezen de bekende carnavalsfeesten zoals de gala- avonden op 31 januari en 1 februari 2020 en tijdens het carnavalsweekend van 21 tot en met 23 februari 2020. Meer informatie over hierover is te vinden op de website van De Smoezen, http://www.desmoezen.nl.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Ria & Willemien
Wolken In't Blauw
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe