Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Ellen uit Vroomshoop wint 25.000 euro in VriendenLoterij

VROOMSHOOP – Een grote verrassing voor Ellen uit Vroomshoop. Zij heeft in de septembertrekking van de VriendenLoterij 25.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs door VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast met het goede nieuws. De uitreiking aan Ellen was te zien in het PrijzenMarathon Journaal, dat tot en met 3 november dagelijks om 19.50 uur te zien is bij RTL 4.

De 53-jarige Ellen werd op haar werk verrast door VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes met een cheque van 25.000 euro. Ellen reageerde geëmotioneerd: “Ik had het niet verwacht, maar ik vind het geweldig!”.

De VriendenLoterij en het Nationaal Ouderenfonds komen samen in actie om de drempels voor ouderen weg te nemen en zoveel mogelijk ouderen aan wekelijks sociaal contact te helpen. Iedereen die van 17 september tot en met 31 oktober mee gaat spelen, helpt per lot één oudere aan wekelijks contact. Meer informatie over de landelijke actie is te vinden op www.vriendenloterij.nl/ouderenfonds.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Marijke
Ik Verlies Je
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe