Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Inschrijven voor Dorpskwizz Vroomshoop kan nog tot 1 november

VROOMSHOOP – Er bestaat veel belangstelling voor het meedoen aan de eerste Dorpskwizz uit de historie van Vroomshoop, georganiseerd door de lokale Dorpsraad. Op de vrijdagavonden 22 november en 29 november 2019 treden de teams tegen elkaar in het strijdperk in Het Punt. Onder leiding van quizmaster Wim Bremmer worden antwoorden gevonden op vele uitdagende vragen over onder meer sport, vakantie en vrije tijd, actuele zaken, muziek en natuurlijk over het dorp Vroomshoop zelf. Ook zijn er leuke doe-opdrachten voor de teams, die uit 3 tot en met 5 personen bestaan.

Families, bedrijven, straten, scholen en (sport)verenigingen doen mee en er kunnen nog meer teams bij. Tot 1 november aanstaande kan er ingeschreven worden via het e-mailadres www.dorpskwizzvroomshoop.nl
Er is naast de eeuwige roem een prachtige wisselbeker te winnen en daarnaast ook mooi prijzen, waarbij entreekaartjes voor eredivisiewedstrijden van FC Twente, Heracles en Eurosped en voor voorstellingen van lokale culturele evenementen.

Voor slechts 15 euro kan een team al meedoen. Er komen twee hele gezellige avonden aan met als afsluiting de prijsuitreiking en gezellige live muziek. Doe mee en toon aan dat jouw team uit de slimste mensen van Vroomshoop bestaat.

Foto: Erwin Heuver

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Monica West
The Story Of Johnnie Wal...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe