Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

ZorgSaam Twenterand lanceert het Ouder Café

TWENTERAND/VROOMSHOOP – In het kader van de Week van de Opvoeding 2024 organiseert ZorgSaam Twenterand op donderdag 10 oktober het eerste Ouder Café; een laagdrempelige ontmoetingsplek voor ouders met kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Het evenement vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur in de huiskamer van Het Punt in Vroomshoop en is volledig gratis toegankelijk.

Ouder Café = ontmoeten, spelen en leren.
Het Ouder Café biedt ouders de kans om in een ontspannen omgeving andere ouders te ontmoeten, ervaringen te delen en samen met hun kind deel te nemen aan leuke activiteiten. Iedere bijeenkomst staat er een ander thema centraal dat bijdraagt aan de ontwikkeling van zowel ouder als kind. Voor de eerste bijeenkomst op 10 oktober is het thema ‘Ontmoeten’. Er is koffie, thee en een fijne ontmoetingsplek aanwezig, zodat zowel ouders als kinderen kunnen genieten van een gezellige ochtend.

Doel van het Ouder Café
Het Ouder Café heeft als doel ouders te ondersteunen in hun opvoedingsrol door hen met elkaar in contact te brengen en praktische tips te geven. ZorgSaam Twenterand wil ouders de kans bieden om ervaringen te delen en een ondersteunend netwerk op te bouwen in hun directe omgeving. De activiteit draagt bij aan de ontwikkeling van het kind en versterkt de band tussen ouder en kind door gezamenlijke spelmomenten en gerichte thema’s.

Praktische informatie
◘ Datum en tijd: donderdag 10 oktober 2024 van 10.00 tot 12.00 uur
◘ Locatie: de huiskamer van Het Punt, Burgemeester Koetjestraat 2 in Vroomshoop
◘ Doelgroep: ouders met kinderen van 0 tot en met 4 jaar
◘ Kosten: geen
◘ Aanmelding: niet nodig, ouders kunnen vrij inlopen

Waarom deelnemen?
Het Ouder Café biedt ouders niet alleen de kans om ervaringen uit te wisselen met andere ouders, maar ook om meer te leren over belangrijke opvoedthema’s.
Wij hopen veel ouders te mogen verwelkomen op donderdag 10 oktober en kijken uit naar een gezellige en leerzame ochtend voor zowel ouders als kinderen!

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe