Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Vrijwilligers gezocht voor technieklessen aan basisschoolleerlingen bij RTC Hardenberg

HARDENBERG – Veel basisscholen komen dit schooljaar naar het RTC in Hardenberg voor technieklessen. De enorme groei van het aantal deelnemende scholen heeft zich ook dit schooljaar doorgezet.
Coördinator van de technieklessen Hetty Visser is enorm blij met de stijging van het aantal scholen. Zij plant de scholen in en begeleidt de vrijwilligers en klassen. Toch ziet ze ook een probleem ontstaan. Door de groei is er behoefte aan meer vrijwilligers. Ze zoekt dan ook mensen die het leuk vinden om de kinderen te begeleiden en een beetje technisch zijn.

Op dit moment is er een groep van ongeveer 20 vrijwilligers die hun enthousiasme voor techniek over proberen te brengen op de kinderen. Het afgelopen jaar zijn er vrijwilligers bij gekomen, maar door de groei van het aantal groepen is er behoefte aan meer vrijwilligers.

De technieklessen worden op een aantal dagdelen per week gegeven. Vrijwilligers die incidenteel mee willen helpen zijn ook zeer welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Hetty Visser h.visser@rtc-hardenberg.nl of per telefoon via 0523-264403.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Kim Daniels
Waarom Kan Er Niet Altij...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe