Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Oud papier Juliana op de schop

DEN HAM – Sinds begin dit jaar kunnen Hammenaren en mensen uit omliggende dorpen hun oud papier inleveren aan de Geerdijk in Den Ham. Muziekvereniging Juliana merkt dat mensen ook deze plek goed weten te vinden.
Helaas staan de prijzen voor karton ernstig onder druk. Muziekvereniging Juliana wil daarom vragen om uw papier en karton zoveel mogelijk gescheiden in te leveren in de aangegeven container. Hebt u uitsluitend karton dan gelieve dat in de aangegeven container te gooien. Uw papier in dozen kunt u gewoon in de container voor papier gooien.

Juliana is blij dat veel mensen ons weten te vinden aan de Geerdijk in Den Ham, echter treffen vrijwilligers regelmatig afval aan in de oud papier containers. Vrijwilligers van Juliana zijn hier erg teleurgesteld over. Hierdoor moeten zij dagelijks afval verwijderen uit de containers. Het vriendelijke verzoek van Juliana is om afval weg te gooien in uw eigen container.

De opbrengsten van het oud papier zal gebruikt worden voor de diverse onkosten die de vereniging heeft, zoals onder andere instrumenten, opleiding leerlingen en ’t Muziekgebouw.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Eddy & Freddy
Laat Ze Maar Lullen!!
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe