Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Fietspad Kerkallee/Rohorst geopend

DEN HAM – Samen met voetballertjes van V.V. Den Ham openden de voorzitter van diezelfde voetbalclub Dennis Bosch en wethouder Bart-Jan Harmsen zaterdagmorgen het fietspad aan de Kerkallee in Den Ham. Een resultaat waar gebruikers en sportverenigingen in Den Ham blij mee zijn. Wethouder Harmsen onderschrijft dat: “Dit vrijliggende fietspad sluit aan bij de wens van de gebruikers van het fietspad. Het gaat om hun veiligheid. Maar daar hebben ze zelf ook een verantwoordelijkheid in. Het fietspad ligt er, maar het moet ook veilig gebruikt worden.” Dennis Bosch sluit zich daarbij aan: “Verbinden, daar draait het om bij VV Den Ham. Voetbal als middel om mensen met elkaar in contact te brengen. ‘De Rohorst’ moet ons inziens een plek zijn waar je graag naar toe gaat. En hoe mooi is het dat dat nu kan via het nieuwe fietspad. De ideale, veilige verbinding tussen ons dorp en het sportpark.”

Het fietspad aan de Kerkallee is een onderwerp dat Harmsen direct na zijn aanstelling als wethouder heeft opgepakt. Er moest een goed plan onder liggen en dat hadden we in het najaar van 2018 klaar. Met medewerking van een aantal grondeigenaren, kon de aanleg gestart worden in het eerste kwartaal van 2019. V.V. Den Ham maakt zicht al jaren sterk voor de komst van het vrijliggende fietspad, noodzakelijk zodat de sporters veilig naar het sportpark kunnen fietsen.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe