Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

19 september geen uitzending Politieke stem op Delta FM

TWENTERAND – Donderdagavond 19 september zijn de raadsleden van alle gemeenten in Twente aanwezig op een bijzondere radenbijeenkomst in Vriezenveen. De avond voor genodigden heeft als thema ‘Innovatief en duurzaam ondernemerschap in Twente’. Omdat de gasten, die oorspronkelijk voor het politieke praatprogramma stonden gepland, ook worden verwacht op deze bijzondere gebeurtenis is besloten de uitzending te schrappen. De volgende uitzending is nu op 3 oktober 2019 met als gasten Gerjan Smelt en Jan Jonker.

Het schrappen van de uitzending wil echter niet zeggen dat de mensen betrokken bij de uitzending van dit praatprogramma een vrije avond hebben. Er worden namelijk van deze radenbijeenkomst opnamen gemaakt en gesprekken met deelnemers opgenomen, zodat er later een sfeerimpressie van deze bijzondere gebeurtenis kan worden uitgezonden via Delta TV.

Chris Walraven: Het is zeker een heel bijzondere gebeurtenis waar de medewerkers van de gemeente Twenterand maanden mee bezig zijn geweest. We zijn er als lokale omroep bij en zullen de gebeurtenissen zo goed mogelijk in beeld brengen zodat de inwoners van Twenterand op een later tijdstip ook kunnen zien wat er allemaal heeft plaatsgevonden op deze avond.

Nadere informatie over deze bijeenkomst van 19 september kunt u lezen in het Plus + bericht van De Twenterander.

https://www.detwenterander.nl/plus/354909_innovatief-en-duurzaam-ondernemerschap-in-twente-rand

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe