Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

5 september weer uitzending van Politieke stem op Delta FM

TWENTERAND – Het uitzendschema voor 2019 is al begin van dit jaar opgesteld en de uitnodigingen voor de gasten zijn verstuurd met als basis een uitzending eens in de veertien dagen. Presentator Walraven: “Nee, we gaan in het nieuwe seizoen niet iedere week een uitzending maken, maar omdat we ons schema vast wilden houden en eigenlijk een week later zijn begonnen dan oorspronkelijk gepland was, hebben we dus ook op 5 september een uitzending.”

In deze uitzending is wethouder Bart-Jan Harmsen te gast en ook zo kort na de vakantie zijn er zeker wel wat zaken te bespreken. Zijn portefeuille bestaat uit Wonen, Verkeer en vervoer, Recreatie en Toerisme, Communicatie en Detailhandel en hij is kernwethouder voor Den Ham. Kortom gespreksstof voldoende voor het eerste gedeelte van deze uitzending.

Na de onderbreking schuift Brenda Hannenberg secretaris/penningmeester van de Delta Media groep aan en zij komt niet alleen. Aangezien met name de kleine lokale omroepen meer moeten samenwerken neemt zij waarschijnlijk Jos van den Born mee, de kwartiermaker voor de nieuw te vormen streekomroep, die gaat helpen bij het uitstippelen van het beleid. Mogelijk dat ook de voorzitter van NOOS (Omroep Noord Oost Overijssel) Jeroen aan ’t Rot aanwezig kan zijn. De Delta Media Groep en NOOS hebben al eerder de intentie uitgesproken samen invulling te willen geven aan een nieuwe streekomroep. Een streekomroep, waar de eigen identiteit van Delta zeker behouden zal blijven, maar door de samenwerking ook veel voordelen gaan ontstaan voor beide partijen.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Mike Vincent & Brigitte
Veel Is 't Niet
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe