Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Nieuwe Alpha-cursus in Daarlerveen

DAARLERVEEN – Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer, want op veel plekken start weer een Alpha-cursus.
Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof! Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.
Op Alpha denk je samen na over diverse inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontdekt leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?
Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Er zijn 10 Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-etmaal op een mooie locatie. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal.
Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

• Is er meer?
• Wie is Jezus?
• Bidden: waarom en hoe?
• De Bijbel lezen: waarom en hoe?
• Hoe zit het met de kerk?

Zin in een nieuwe uitdaging? “De Schoof” en “De Kruiskerk” in Daarlerveen organiseren een boeiende Alpha-Daarlerveen. Je bent van harte welkom! We beginnen op maandag 9 september 2019. We komen dan 10 avonden bij elkaar in ‘De Schoof’, Brugstraat 10, Daarlerveen. Op een ontspannen manier gaan we ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Om 19.00 uur beginnen we met een gezellige maaltijd en we sluiten de avond zo rond 21.30 uur af. Voor informatie en opgave: alphaindaarlerveen@gmail.com Dan nemen wij contact met je op.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Wilma
Voor Een Pop Ben Ik Te G...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe