Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Bruna in Vroomshoop verkoopt winnend Staatslot van € 100.000

VROOMSHOOP – Bij de Staatsloterijtrekking van 10 augustus 2019 is een prijs van € 100.000,- gevallen op een lot dat is gekocht bij de Bruna aan het Julianaplein in Vroomshoop. Het winnende lotnummer is HD 64768. De winnaar ontvangt het bedrag belastingvrij.
De Jackpot viel niet bij de trekking van 10 augustus 2019. De Jackpot staat bij de volgende Staatsloterijtrekking van 10 september 2019 op 26,3 miljoen euro belastingvrij.
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en zal daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend maken.

Staatsloterij is onderdeel van Nederlandse Loterij. In 2018 heeft Nederlandse Loterij € 775 miljoen euro aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks wordt de volledige opbrengst van Nederlandse Loterij geïnvesteerd in de Nederlandse sport via het NOC*NSF, in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en in de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2018 ging het om een investering van ruim € 161 miljoen.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Cats
Lea
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe