Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Geslaagde Sing-in VakantieBijbelWeek Vriezenveen

VRIEZENVEEN – Op het zonovergoten plein bij Stjäävelin was er maandagavond in de tent bij Stjäävelin een zeer goed geslaagde SING-IN VBW 2019. Een grote groep aanwezigen zorgde voor een vrolijk geluid, zang en muziek in de buurt. Dit gebeurt aansluitend bij het nieuwe HGJB-jaarthema van de VakantieBijbelWeek:SCHATRIJK! De brede variatie in leeftijd van de aanwezigen paste goed bij een breed scala van liederen voor jong en oud. Naast een uurtje zingen was er een korte toelichting van Henny Veldhuis op het thema.

Erna was er uiteraard tijd voor een goed gesprek en koffie, thee of limonade en wat lekkers voor iedereen. De meeste aanwezigen bleven gezellig nog even napraten op het plein.

De VBW duurt nog de hele week van 10-12 op de 6 verschillende locaties en de middag programma’ s bij Stjaavelin. De VBW wordt afgesloten met kerkdiensten in de Grote Kerk, de Westerkerk, de Pollenkerk- bij mooi weer op het plein bij CBS de Polle en in de Shalomschool op zondag 21 juli. Voor meer aanvullende informatie per locatie : kijk ook eens op http://www.hervormdvriezenveen.nl.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Heino
Komm In Meinen Wigwam
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe