Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Oproep voor de ‘Schatkamer van Vriezenveen’

VRIEZENVEEN – Iedereen heeft het wel in huis, een dierbaar voorwerp dat wordt gekoesterd. Niet omdat het kostbaar is of zeldzaam, maar omdat het een bijzondere waarde heeft door een mooie herinnering, een persoonlijk verhaal, enz. Voor de viering van Vriezenveen 650 jaar in september 2019 zijn wij op zoek naar uw gekoesterde voorwerp met uw verhaal. In de Bibliotheek willen we de tentoonstelling ‘De Schatkamer van Vriezenveen’ inrichten met deze voorwerpen en daarbij, net zo belangrijk, uw verhaal. Het kan bv. gaan om een tasje van een buurvrouw, een oud mobieltje, een stuk gereedschap van grootvader, een zand-zeep-en-soda-stelletje uit het ouderlijk huis, een brief van een vriend. Het maakt niet uit wat het is, het gaat om het verhaal dat erbij hoort.

Dus heeft u zo’n gekoesterd bezit met een mooi verhaal, dat u zou willen tentoonstellen in Bibliotheek Vriezenveen, dan kunt u contact opnemen met Marieke Stegeman, m.stegeman@bibliotheektwenterand.nl of telnr. 0546-562385

De tentoonstelling is te bezoeken van 2 tot 28 september in de leeszaal van Bibliotheek Vriezenveen, Jonkerlaan 4, 7671 GM, Vriezenveen.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Sniff 'n' The Tears
Driver's Seat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe