Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Vernieuwde website Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand

TWENTERAND – De website van het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand (IVT), onderdeel van ZorgSaam Twenterand, is geheel vernieuwd en bereikbaar via www.vrijwilligerswerktwenterand.nl. Net als bij de oude website is de vrijwilligersvacaturebank een belangrijk onderdeel van de website. Ook is de website nu prima te bekijken via smartphone en tablet.

Naast een nieuwe uitstraling, zijn er voor de gebruikers van de website een aantal veranderingen doorgevoerd, die het gebruik eenvoudiger maken. Zo kunnen contactpersonen van vrijwilligersorganisaties op de nieuwe website zelf hun vacatures beheren via een persoonlijk profiel. Dit houdt in dat ze zelf vacatures kunnen aanmaken, deze kunnen bewerken en weer uit de vacaturebank kunnen verwijderen.

Voor mensen die vrijwilligerswerk zoeken is er de toevoeging van een zoekfunctie aan de vrijwilligersvacaturebank. In de zoekfunctie kan worden aangegeven met welke doelgroep iemand wil werken, welk soort vrijwilligerswerk iemand wil doen en in welke plaats. Mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk kunnen hierdoor makkelijker passend vrijwilligerswerk vinden.

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk of ben je op zoek naar vrijwilligers namens een organisatie? Aarzel dan niet en ga naar www.vrijwilligerswerktwenterand.nl en maak gebruik van de vacaturebank!

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het IVT op maandag van 9.00 tot 11.30 uur en op woensdag van 13.00 tot 15.30 uur, telefoonnummer: (0546) 481 458.
Of stuur een e-mail naar info@vrijwilligerswerktwenterand.nl.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Sniff 'n' The Tears
Driver's Seat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe