Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Bezoekers met hoge nood welkom in Vroomshoopse winkels

VROOMSHOOP – Vroomshoop profileert zich als hèt winkelcentrum van Twenterand. Niet alleen vanwege een breed scala aan prachtige winkels, een compact en gezellig winkelcentrum en natuurlijk het gratis parkeren, maar ook vanwege de gastvrijheid!
En die gastvrijheid staat voor de detailhandelsbedrijven hoog in het vaandel, en zij doen er dan ook alles aan om het de bezoekers/klanten zo goed mogelijk naar de zin te maken.

De vele activiteiten, georganiseerd door o.a. Ondernemend Vroomshoop, zijn daar mooie voorbeelden van. Maar die gastvrijheid gaat vanaf deze maand nog een stapje verder. Bezoekers die gedurende een korte of langere tijd willen winkelen in Vroomshoop en plotseling “hoge nood” krijgen, kunnen met ingang van heden, gratis gebruik maken van de toiletten die in de diverse zaken aanwezig zijn. De zaken die dit prachtige initiatief faciliteren zijn herkenbaar aan een sticker bij de ingang met daarop de tekst: “Maak gerust gebruik van onze toiletten; gratis en zonder verplichtingen!”

“Voor mensen met darm- en blaasklachten of kleine kinderen kan een wc bezoek hoognodig zijn en dan is het fijn dat je de winkel kunt herkennen aan de “wc –sticker”.
De Vroomshoopse ondernemers denken hiermee in een primaire behoefte te voorzien en maken het hierdoor voor mensen uit de hele regio nog aantrekkelijker om naar Vroomshoop te komen en in een ontspannen sfeer te winkelen.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Peter Moesser's Music
Hey Mister Lucky
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe