Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Feestelijke uitreiking cheques vanuit Akkerfonds

VRIEZENVEEN – Jaarlijks keert het bestuur van Christelijk Boekenhuis De Akker en Stichting de Zaaier een deel van de winst uit het Akkerfonds aan goede doelen van diverse instellingen uit Twenterand e.o. Donderdagavond 6 juni zijn, op feestelijke wijze en onder grote belangstelling, de cheques aan de vertegenwoordigers van de goede doelen overhandigd. De goede doelen zijn onderverdeeld in vier categorieën: jongerenactiviteiten, evangelisatie, werelddiaconaat en lokaal diaconaat. De vertegenwoordigers van de goede doelen vertelden kort waar ze zich voor inzetten en het bestedingsdoel.

Geweldig om te horen dat zoveel vrijwilligers op verschillende terreinen hun inzet tonen, plaatselijk, in binnen- en buitenland. En een grote diversiteit aan projecten: het ondersteunen van gezinnen, buddyprojecten, hulp aan Tjernobyl kinderen, vakantiebijbelweek, materiaal voor evangelisatie, muzikale projecten, studiemateriaal, clubwerk, Boost, Soulfoodbrunch Vriezenveen 650 jaar enz. De overhandiging vond plaats in twee bijeenkomsten.

De bijdragen zijn in dankbaarheid aanvaard en worden binnen één jaar benut.

Na het uitdelen van de cheques zijn er groepsfoto’s gemaakt en kon men onder het genot van een hapje en een drankje gezellig napraten.

Mede dankzij de inzet van de ruim 65 vrijwilligers die werkzaam zijn in De Akker is het mogelijk om een deel van de winst te investeren in diaconaat en evangelisatie.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Peter Moesser's Music
Hey Mister Lucky
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe