Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Randrock Vriezenveen overtreft zichzelf

VRIEZENVEEN – De 17e editie van Randrock was er eentje om niet snel te vergeten. De line-up en het prima weer, het was uitstekend festivalweer, wisten jong en oud naar de verschillende podia en Randrock Junior te trekken. Het was de hele dag gezellig druk op het festivalterrein in het centrum van Vriezenveen.

De allerkleinsten trapten het evenement af met een spetterend optreden van Buurman & Buurman. Randrock Junior, dat net als andere jaren speciaal voor de kleintjes was opgezet, overtrof zichzelf dit jaar met veel nieuwe activiteiten. Zo was er een zeepbellenman, werd er geschminkt, geknutseld en zag je op het terrein timmerende kleuters en draaiende peuters. De Sportfabriek was aanwezig met een heus levend tafelvoetbalspel en LOK Vriezenveen zorgde ervoor dat de kleintjes er als echte ‘beauty queens’ bij liepen.

De sfeer was tijdens deze 17e editie fantastisch. Mede door de drie verschillende podia was er voor de muziekliefhebber genoeg te horen en zien. Keiharde thrash metal van Distillator, maar ook Dries Roelvink, de zingende fietsenmaker Leon Schipper en Dilana Smith zette Vriezenveen op zijn kop. Het festival werd afgesloten met lekkere Dance muziek en de fenomenale Queen coverband de Queen Vipers uit Italië.

Op de ‘Vjenne Stage’ werd de officiële aftrap gegeven voor 650 jaar Vriezenveen. Wethouder Roel Koster onthulde de speciale jubileumvlag die voor deze feestelijke mijlpaal is gemaakt. De van oorsprong Vriezenveense bands The Bottleneck Rockers en Times Like These verzorgden de eerste optredens op de Vjenne Stage.

Dankzij de vele sponsoren en vrijwilligers kon de organisatie van Randrock van begin tot eind weer een geweldige editie neerzetten. Met drie heel verschillende podia trok het festival niet alleen Vriezenveners maar mensen uit heel Twente en daarbuiten. Hieruit blijkt dat Randrock een erg succesvolle formule in handen heeft.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Peter Moesser's Music
Hey Mister Lucky
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe