Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Fractie 50PLUS/Ouderenpartij niet eens met financiële koers Vechtstromen

ALMELO – Het algemeen bestuur van het waterschap Vechtstromen heeft vandaag een ambitieus groenblauw bestuursakkoord aangenomen dat als uitgangspunt voor de komende bestuursperiode zal gaan dienen. In dat bestuursakkoord wordt gesteld dat er daarbij veel aandacht moet zijn voor samenwerking met partners en inwoners. Daarbij kiest het bestuur voor een duurzaam financieel beleid en beperking van lastendrukstijging.

Maar juist op dit punt, de lastendrukstijging, is het dat de fractie 50PLUS/Ouderen partij hierin van mening verschilt. Er is wel degelijk sprake van een duidelijke lastendrukstijging, nu en in de toekomst, en deze lastendrukstijging wordt onevenredig gedragen door de kleinere, een- en tweepersoonshuishoudens. 50PLUS/Ouderenpartij vindt het onredelijk dat de kostentoename juist op deze groep wordt afgewenteld, door een verhoging van de waterschapsbelasting. Het is om deze reden dat 50PLUS/Ouderenpartij het bestuursakkoord van het waterschap niet steunt. Het is een prachtig plan maar de financiering moet eerlijker geregeld worden.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe