Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Opening Zwemseizoen maandag 29 april

VROOMSHOOP – In goed overleg tussen Gemeente Twenterand, het bad personeel en het bestuur van de Stichting Aquapark De Zandstuve is besloten dat het zwemseizoen 2019 op maandag 29 april om 13.00 uur van start gaat.
Dit is twee weken eerder dan normaal. Omdat de personele bezetting gedurende die twee weken niet de gehele dag beschikbaar is, hebben we besloten om het bad beperkt open te stellen en wel van 13.00 uur tot 17.00 uur.
De eerste week van de maand mei heeft de schoolgaande jeugd nog mei vakantie en wat is het dan mooi dat, als het weer dat ook toelaat, er gezwommen kan worden. Elke dag kan er dus gezwommen worden van 13.00 uur tot 17.00 uur. Behalve op Bevrijdingsdag 5 mei, want dan is het bad gesloten.

De officiële opening van het zwemseizoen 2019 zal plaatsvinden op zaterdag 4 mei om 13.00 uur. Op deze openingsdag kan er door iedereen gratis worden gezwommen, een mooie geste van de
Gemeente Twenterand. Die dag zijn er in het water en op de zonneweide diverse spectaculaire attracties, zoals bijvoorbeeld de stormbaan, buikglijbaan en de spin. Een lokale DJ houdt met swingende muziek de stemming erin in een partytent op de zonneweide en naast de kiosk is een heuse patatkraam. Kortom, dat wil je toch beslist niet missen !

Op http://www.twenterand.nl/zwemmenintwenterand vindt u de openingstijden voor de rest van het zomerseizoen. Ook vindt u daar meer informatie over de zwemlessen en de entreeprijzen.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Classics
Papa Peppone
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe