Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Doankensweerd in ‘t Vjenne: Soulfoodbrunch 15 september

VRIEZENVEEN – In september 2019 wordt het 650-jarig bestaan van Vriezenveen breed en uitbundig gevierd. Redenen voor dankbaarheid, dus uiteraard doen ook de verschillende Vriezenveense kerken hier graag aan mee! Een kernteam vanuit de diverse kerken werkt nu al aan de voorbereiding van een passende en aansprekende activiteit voor alle Vriezenveners, in de tent op het Manitobaplein. De bijeenkomst met als titel Soulfoodbrunch vindt plaats op 15 september. Nadere gegevens over de exacte invulling volgen. Vriezenveen zit veel muziek in, dus ook diverse muzikale partijen zijn hierbij actief betrokken.

Bij de organisatie zijn uiteraard kosters betrokken van zowel de Westerkerk als van de Grote Kerk. Zin om mee te helpen? Vele handen maken licht werk! Aanmelden kan via edarsmelt@outlook.com of couzijn.ina.bos@hetnet.nl Zet u de datum alvast in uw en jouw agenda?

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Javenta's
Op Een Dag
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe