Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Koningsdag in Vriezenveen

VRIEZENVEEN – Doordat er geen signalen kwamen van de Oranjevereniging Vriezenveen en ook MDZK (Mooi Dat ‘t Zo Kan) dit jaar geen kans zag om Koningsdag te organiseren, is op initiatief van de Vriezenveense Harmonie besloten om samen met DOS ‘37 en de Admiraal Kruysgroep Koningsdag te organiseren. Alle activiteiten vinden plaats op en rond de terreinen van de Vriezenveense Harmonie en DOS ‘37.

Om 8:00 uur kan de vrijmarkt worden opgebouwd, waarvoor men zich niet vooraf hoeft te melden en deelname is gratis. De vrijmarkt opent om 9:00 en sluit om 14:00 uur. Eten en drinken mogen niet worden aangeboden.

Om 10:00 uur wordt de vlag gehesen, het Wilhelmus gespeeld en houdt de burgemeester een toespraak. Aansluitend daarop geeft het A-orkest van de Vriezenveense Harmonie een buitenconcert. Ook de Admiraal Kruysgroep organiseert activiteiten bij Odeon.

Om 20:00 uur wordt Koningsdag afgesloten met de traditionele lampionoptocht. Vertrekpunt is de Sjalomschool locatie Westerbouwlanden. Zo willen de Vriezenveense Harmonie, DOS’37 en de Admiraal Kruysgroep de bevolking van Vriezenveen alsnog een feestelijke Koningsdag aanbieden.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Roy Black & Anita
Schön Ist Es Auf Der We...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe