Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Wethouder Koster te gast in ‘Politieke stem op Delta FM’

TWENTERAND – In de uitzending van 18 april van het programma Politieke stem op Delta FM gaat presentator Chris Walraven in gesprek met wethouder Roel Koster. Koster is politiek verantwoordelijk voor Financiën, Ruimtelijk ordening, Beheer openbare ruimte en Cultuur. Zeker geen onbelangrijke portefeuilles en een aantal van deze onderwerpen zijn in het eerste jaar van zijn benoeming een aantal keren in de raad al onderwerp van gesprek geweest. Dat op een aantal van deze onderwerpen wordt teruggekeken ligt dus voor de hand en met name de invulling van zijn eigen partij GBT met betrekking tot het dualisme wordt zeker onderwerp van gesprek. Dit zijn we in Twenterand niet echt gewend, maar Nederland heeft niet voor niets gekozen voor het dualisme om mede invulling te geven aan onze democratie.

Ook de kadernota staat binnenkort op de agenda en deze vergadering wordt gezien als één van de belangrijkste raadsvergaderingen van een jaar. Het wordt de eerste kadernota van dit college en dat de financiën in Twenterand, met name door de grote tekorten in het sociaal domein, zorgen baren is geen nieuws.

Walraven: ‘Het door de raad krijgen van de collegevoorstellen voor de begroting 2020 wordt een lakmoesproef voor deze wethouder. Na de onderbreking had ik graag in gesprek gegaan met het CDA raadslid Henk Kerkdijk, die afgelopen vrijdag zijn vertrek uit de gemeenteraad aankondigde. Helaas ging hij niet in op mijn uitnodiging, omdat hij aangaf niets te kunnen toevoegen aan het door het CDA hierover uitgegeven persbericht. Jammer, ik had hem zeker hierover nog wel enkele vragen willen stellen.’

Wie er na de onderbreking nu aanschuiven aan de politieke praattafel blijft dus nog even een verrassing. Kijken dus op donderdagavond 18 april naar dit politieke praatprogramma dat iedere 14 dagen van 19.00 tot 20.00 uur via de lokale omroep Delta radio en Delta TV wordt uitgezonden en live wordt gestreamd via de Facebookpagina.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe