Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Muziekspektakel op De Brink te Den Ham

DEN HAM – Wie herinnert zich niet het succesvolle Maestroconcert van vorig jaar, Centennium 2012 midden op de Brink of Centennium in 2014 bij de Groene Jager? Dit smaakt naar meer… Muziekvereniging Juliana wil daarom deze zomer wederom groots uitpakken middenin het centrum van ons mooie Brinkdorp Den Ham. Zaterdag 6 juli zit bij Juliana al tijden in het hoofd, bijna alles is tot in de puntjes geregeld om er een mooie zaterdag-zomeravond spektakel van te maken. Muziek voor elk wat wils.

De meeste mensen kennen Juliana van marsmuziek of een enkel concert. We willen als muziekvereniging laten zien dat we tot meer in staat zijn en op een andere wijze wat betekenen voor de gemeenschap.
De leden van de concertcommissie hebben er al aardig wat uren in zitten even als alle muzikanten die al weken druk zijn met alle werken, die ten gehore worden gebracht, in te studeren.
“Dit idee komt niet zomaar uit de lucht vallen. De lovende reacties en op het Maestroconcert hebben ons aan het denken gezet” aldus Arnoud Marsman, concertcommissie.

Denkt u maar even aan “Tros muziekfeest op het plein” of “De Vrienden Van Amstel Live” die huiselijke sfeer zal naar De Brink komen. Er zal een geweldig programma worden gepresenteerd. Zo komt er een podium op de Brink met grote ledschermen waar, in zes blokken, wordt opgetreden door o.a. het A-Orkest en de majorettes. De band of the century treedt ook op. Samen met gasten als het Hammer cabaret zal het deze avond ook aan humor niet ontbreken.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spectaculair muziekfeest.

Voor meer info kunt u kijken op http://www.juliana-denham.nl.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Roy Black & Anita
Schön Ist Es Auf Der We...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe