Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Antwoord college over situatie kanaal Almelo – de Haandrik

TWENTERAND – Op vragen van de fractie PvdA/GroenLinks over de situatie rondom het kanaal Almelo – de Haandrik antwoordt het college (samengevat) als volgt.

De fractie PvdA/GroenLinks heeft vernomen dat de damwanden en beschutting in slechte staat zijn en dat er grote risico’s voor schade voor omgeving en omwonenden zijn. Het college is dat bekend en stelt dat de provincie Overijssels als eerste verantwoordelijk is, als beheerder en eigenaar van het kanaal. De acties die genomen (gaan) worden zijn vermeld in de raadsbrief over dit onderwerp van 27 maart jl.

Het college is volop bezig de motie dienaangaande uit te voeren. Zoals in de raadsbrief vermeld, is het noodzakelijk vanuit veiligheid voor aanwonenden en weggebruikers op korte termijn maatregelen uit te voeren. Het college doet er alles aan in samenwerking met de provincie Overijssel te voorkomen dat dit gevolgen heeft voor het lopende onderzoek. De signalen van aanwonende bewoners zijn juist gebleken. De aanwonenden en de klankbordgroep zijn daarover geïnformeerd.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe