Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Wethouder Harmsen bezoekt beste Blokker van Nederland

VROOMSHOOP – De Blokker in Vroomshoop is onlangs verkozen tot ‘Beste Blokker van Nederland’. Vanmorgen bracht wethouder Harmsen persoonlijk zijn felicitaties over aan de trotse winnaars van de vestiging aan het Amaliaplein.
Alle Blokkervestigingen in Nederland hebben tegen elkaar gestreden om de beste van Nederland te worden. Aan de prijsuitreiking ging een reeks opdrachten vooraf. Per onderdeel werden punten gegeven. Uiteindelijk ontving de winkel in Vroomshoop de meeste punten.

Wethouder Bart-Jan Harmsen: “de gemeente Twenterand is trots op dit resultaat. Blokker Vroomshoop laat een mooie prestatie zien. Dit is alleen maar haalbaar met gemotiveerde en enthousiaste mensen”.
Bedrijfsleidster Anya Hospers is maar wat blij dat de inzet van de medewerkers bekroond is met deze landelijke overwinning. De Blokkerorganisatie heeft de tien medewerkers van de winkel uit Vroomshoop beloond met een reis naar Parijs.

Fotobijschrift: Op de foto van links naar rechts: wethouder Bart-Jan Harmsen (gemeente Twenterand), Anyq Hospers, Martina Olden, Anouk Poorterman en Laura Bril

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Chantal
Ich Hore Noch Immer
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe