Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Bewoners denken mee over invulling locatie Dobbelsteen bij Prinsenkamp

VROOMSHOOP – Op dinsdagavond 26 maart was in het voormalige schoolgebouw van de Dobbelsteen aan de Prinsenkamp in Vroomshoop een avond voor omwonenden van die locatie. Aan de aanwezigen was gevraagd mee te denken over de invulling van de locatie die vrijkomt, doordat de school is verhuisd naar de nieuwe Brede School in Vroomshoop. Volgens wethouder Bart-Jan Harmsen een mooie vorm van burgerparticipatie: “Er ligt nog helemaal geen plan op tafel, want we vragen eerst aan de omwonenden wat zij wel en niet zouden willen zien op die locatie. Met die informatie gaan wij aan de slag.”

De aanwezigen waren vooral buurtbewoners van de Dobbelsteen, die persoonlijk waren uitgenodigd door de gemeente en dichtbij de Dobbelsteen wonen. Gedurende de avond kwam er zo’n 30 mensen langs om hun inbreng te leveren. De gemeente neemt de informatie mee bij de afwegingen voor het opstellen van randvoorwaarden voor de inrichting van het gebied.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Gerrit Uittenberg
Luister Mijn Kind
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe