Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Vriezenveense Harmonie in the movies groot succes.

VRIEZENVEEN – Op zaterdag 23 maart was de kerkzaal van de Ontmoetingskerk omgetoverd tot een bioscoopzaal. De vele aanwezigen keken en luisterden naar “VH in the movies”, een concert gegeven door het B-orkest en de B-slagwerkgroep van de Vriezenveense Harmonie. Dat beide muziekgroepen resultaten boeken op festivals en concoursen is niet nieuw maar zelf een concert van circa anderhalf uur organiseren lukt hen nu dus ook. Anna Heuven, presentatrice, Willemijn Jansen, Lotte de Bruijn en Marlou Spijkerman draaien hun hand er niet meer voor om.

Er kwamen heel wat films voorbij die afwisselend door het orkest en de slagwerkgroep werden vertoond. Met deze ca. 80 enthousiaste jeugdleden gaat de Vriezenveense Harmonie een zonnig eeuwfeest tegemoet. Op donderdag 4 april zal op DeltaFM in de uitzending van OpMaat tussen 18:00 uur en 19:00 uur een gedeelte van dit concert worden uitgezonden.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Kirdy
Hallo Schat, Ga Je Mee N...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe