Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Schriftelijke vragen PVV mogelijke willekeur groenstrook

TWENTERAND – De PVV Twenterand is onlangs benaderd door een familie uit Vriezenveen, die al circa 10 jaar probeert om een stukje grond te kopen van de gemeente. Een en ander zorgt voor ergernis bij deze inwoner én het vertrouwen in het plaatselijke bestuur wordt geschaad.
De PVV is zelf poolshoogte wezen nemen en hun conclusie is dat ze heel goed snappen waarom de familie het kleine stukje groene strook bij hun tuin wil trekken. De PVV heeft van hem begrepen dat een aantal buren deze wens ook heeft. Bij anderen in de buurt is het verzoek blijkbaar wel gehonoreerd. De groene (gemeente) strook wordt niet goed onderhouden en met name in de bloeiperiode ziet de groenstrook er zeer onverzorgd uit.

De PVV Twenterand stelt de volgende vragen, samengevat:

Is er sprake van algemeen beleid wanneer inwoners een groenstrook willen kopen van de gemeente?
Bent u bereid om een afspraak te maken met de familie, en ook met andere buurtbewoners?
Wat zijn de redenen van de gemeente om deze strook niet te verkopen? Is de gemeente bereid om deze groenstrook wel te verkopen? Onder welke voorwaarden is de gemeente hiertoe bereid?
Klopt het dat het bij andere inwoners in deze straat wel is gelukt om groen te kopen van de gemeente? Kunt u zich dan voorstellen dat het gevoel van willekeur ontstaat?

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe