Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Laatste oproep Akkerfonds 2019

VRIEZENVEEN – Afgelopen boekjaar 2018 is voor Stichting Christelijk Boekenhuis De Akker en Stichting de Zaaier gunstig verlopen. Opnieuw was er groei en bloei in omzet en activiteiten en vervult De Akker steeds meer een regio-functie. Graag laat De Akker via haar projectondersteuningsfonds zegeningen en onze dankbaarheid delen aan diverse goede instellingen voor evangelisatie en/of diaconaat, via een eenmalige bijdrage. Door De Akker en De Zaaier zijn alle reguliere kerken in Twenterand en directe omgeving hiervoor aangeschreven met vermelding van de bijbehorende criteria.

Aanvragen dienen schriftelijk voor 31 maart in tweevoud, print en digitaal, te worden ingediend. De aanvrager dient hierbij een goed gemotiveerde projectbeschrijving en financiële onderbouwing in te dienen. Daarnaast moet worden aangegeven wanneer het project wordt uitgevoerd en wat er aan informatie naar de vrijwilligers kan worden gecommuniceerd. Aanvraagformulieren kunt u afhalen en inleveren in De Akker.

U kunt uw aanvraag richten aan: Christelijk Boekenhuis de Akker- Aanvraag: Projectondersteuningsfonds, Westeinde 305, 7671 ES Vriezenveen. Het digitale formulier kunt u downloaden van http://www.akkerboek.nl. De uitreiking zal plaatsvinden op D.V. donderdagavond 6 juni.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Kirdy
Hallo Schat, Ga Je Mee N...
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe