Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Jubilarissen en nieuwe voorzitter bij de Vriezenveense Harmonie

VRIEZENVEEN – Tijdens de goed bezochte algemene ledenvergadering van de Vriezenveense Harmonie op vrijdag 15 maart werden vier jubilarissen onderscheiden met de bijbehorende versierselen van de KNMO; Dick Webbink voor zijn veertigjarig jubileum en René Lemans, Anne Minkjan en Bas Borsje voor hun vijfentwintigjarig jubileum. Daarnaast ontvingen Gerard Koenderink en Henk Aalderink bloemen voor hun vijfenvijftig jarig lidmaatschap en erelid Albert Schepers voor zijn vijfenzestigjarig lidmaatschap van de Vriezenveense Harmonie.

René Lemans is unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter als opvolger van Erik Kobes die al in oktober 2018 na tweeëntwintig jaar is afgetreden. Kobes overhandigde de voorzittershamer aan Lemans. Aan hem de eer om de vereniging de volgende eeuw van haar bestaan binnen te loodsen.

Kobes blijft wel voorzitter van de jubileumcommissie. Bas Borsje gaf namens deze commissie de aanwezige leden een overzicht van de vorderingen rond de organisatie van het eeuwfeest dat in 2020 zal worden gevierd. Zowel de Vriezenveense Harmonie als de stichting Pro Musica die het verenigingsgebouw Odeon beheert, hebben een goed jaar achter de rug.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Rapsodies
Jij Hoort Bij Mij
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe