Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Zomerfeest De Pollen

Een bijzonder moment was het eerbetoon aan Arie en Dineke van de lokale buurtsuper

DE POLLEN – Waar een klein dorp groot in kan zijn.  Het verhaal van De Pollen / West-Geesteren is een prachtig voorbeeld van de kracht en saamhorigheid die een klein dorp kan uitstralen. Met slechts 500 inwoners is het indrukwekkend om te zien hoe meer dan de helft van het dorp zich als vrijwilliger heeft ingezet om het jaarlijkse Zomerfeest tot een succes te maken.

De feestelijkheden begonnen op donderdag, met een uitverkochte avond dankzij de band Beegees Forever. De reacties waren laaiend enthousiast en het publiek genoot volop. De vernieuwde feesttent, met een schitterende sterrenhemel in het dak en sfeervolle aankleding, zorgde voor een magische ambiance.

Op vrijdagavond was het de beurt aan een Hollandstalige avond, die veel liefhebbers van Nederlandse muziek trok. De zaterdagavond stond in het teken van energieke optredens van Piraten Power Hour, Hoken met de Heinoos, en Outsiders, die het publiek volledig in vervoering brachten. Dankzij deze geweldige line-up waren zowel de donderdag als de zaterdag uitverkocht.

Een bijzonder moment tijdens het feest was het eerbetoon aan Arie en Dineke van de lokale buurtsuper. Tijdens de brunch op zaterdag werden zij in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet en het organiseren van deze geliefde dorpsactiviteit. Dit gebaar onderstreept de hechte gemeenschap en de waardering die er is voor degenen die bijdragen aan het welzijn van het dorp.
De organisatie wil graag alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun onmisbare bijdrage aan het succes van dit Zomerfeest. Dankzij hun inzet en steun kan het dorp terugkijken op een geweldige editie!

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Gert Hollander
Kom Dichterbij
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe