Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Den Ham en Dos’37 delen de punten

Een nuttige wedstrijd voor beide ploegen aan het begin van het seizoen.

DEN HAM – Den Ham is dit jaar voor de  bekerwedstrijden  ingedeeld in een poule met Dos’37, Gramsbergen en SVZW.

In een alleraardigste wedstrijd deelden Den Ham en Dos’37 de punten.  In de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen was Den Ham de eerste helft de bovenliggende ploeg. Met Louis Vijfhuizen, teruggekeerd op het Hammer nest aan de Rohorst als aanvalsleider legden de Hammenaren een attractief spelletje op de mat.

Na 11 minuten was het Randall van Haarst die door een steekpass van Luuk Kuiper vrij voor de doelman Drent werd gezet en bekwaam de 1-0 scoorde.
In de 26e minuut scoorde debutant Jillis Goudbeek na een mooi lopende aanval van Dos’37 over de rechterkant de 1-1.
In de slotminuten van de eerste helft was het Julian Nijland die zichzelf aan de linkerkant vrijspeelde en opstoomde naar het doel. Onbaatzuchtig legde hij de bal voor doelman Drent opzij naar Luuk Kuiper die Den Ham weer op voorsprong zette.

Na de pauze werd er door beide teams veelvuldig gewisseld. Beide teams kregen meerdere uitgelezen mogelijkheden om te score verder op te voeren. Vijfhuizen en Kuiper aan Hammer zijde kregen mooie kansen. Aan de andere kant had Den ham in de 70e minuut geluk toen een inzet van Goudbeek als een biljartbal van de ene naar de andere paal caramboleerde maar geen doel trof.
Het lukte Dos na opnieuw een snelle uitval in de 80e minuut de gelijkmaker te scoren.

Al met al een nuttige wedstrijd voor beide ploegen aan het begin van het seizoen, die zo maar in 5-5 had kunnen eindigen.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe