Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Feestweek Vroomshoop in startblokken met veel extra’s en vernieuwingen

Voor de twee muziekavonden  kunnen kaarten gekocht worden voor €17,50 via www.feestweekvroomshoop.nl.

VROOMSHOOP – De jaarlijkse feestweek in Vroomshoop staat voor de deur. Van zaterdag 7 tot en met zaterdag 14 september is het groot feest met verschillende evenementen, meerdere artiesten die optreden en veel vernieuwingen ten opzichte van andere jaren. De organisatie blikt vooruit op het programma dat volledig in het teken staat van 165 jaar Vroomshoop.

 Wie een blik werpt op het feestterrein van de feestweek, ziet een wereld van verschil ten opzichte van vorige jaren. De mega feesttent is hetzelfde, maar dat is het dan ook. Op het buitenterrein pronkt een gloednieuwe, robuuste buitenbar van maar liefst negen meter lang. In de lucht hangen honderden lichtjes, ruim 200 meter aan paars en oranje gekleurde stoffen vlaggetjes en tientallen kleurrijke paraplu’s. ‘De feestweek staat de laatste jaren als een huis. Dit jaar focussen we ons meer dan ooit op de aankleding van het terrein, zodat we alle bezoekers willen verrassen en willen zorgen voor een geweldige sfeer’, zeggen Jan Brunink en Jan Veltink namens de organisatie.

Ook nieuw is een metershoge informatiezuil op het feestterrein met allerlei praktische info, de mogelijkheid tot pinnen aan de bar, nieuwe munten en als kers op de taart een eigen gebrouwen biertje (De Blonde van de Rotonde) dat exclusief te proeven is op zondag 8 september tijdens het Beer & Grill Festival en vervolgens ook bij lokale supermarkten in het dorp.

Het omvangrijke programma van de feestweek begint op vrijdag 6 september met een borrel voor alle sponsors, gevolgd door de Hollandse Avond op zaterdag 7 september met optredens van Django Wagner, John West, Aukje Fijn, Renate & Bernadette Dogger en DJ Geert. Een dag later is het de beurt aan het Beer & Grill Festival bestaande uit een familiequiz, optredens van Dennis van Dam en DJ Geert, meerdere foodtrucks en bierbrouwers en volop vertier voor kinderen.

Het feestprogramma gaat op maandag 9 september verder met de straatversiering. In totaal 50 straten doen hieraan mee en de organisatie heeft een speciale route uitgezet die langs alle versierde straten gaat. De kermis is van woensdag 11 tot en met zondag 15 september. Op woensdag 11 september is ’s avonds ook de zesde editie van de ladiesnight, waarbij de organisatie de handen ineen heeft geslagen met Stichting Aquapark De Zandstuve. Zij verkopen op deze avond allerlei hapjes en de opbrengst gaat volledig naar de verdere verfraaiing van het openluchtzwembad.

Op donderdag 12 september is er een seniorenmiddag in de feesttent met muziek en een hapje en een drankje. De dag wordt afgesloten met een familiebingo georganiseerd door de supportersvereniging van Vroomshoopse Boys. Op vrijdag 13 september is er een koppel darttoernooi in de feestweek en het programma wordt afgesloten met een muziekavond op zaterdag 14 september waarbij optredens zijn van Rockaholics en Xander de Buisonjé.

Voor de twee muziekavonden in de feestweek kunnen kaarten gekocht worden voor €17,50 via www.feestweekvroomshoop.nl. Ook is hier het volledige programma te vinden, evenals de route van de straatversiering en verdere informatie.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
The Starfighters
Ik Werk Me Uit De Naad
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe