Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Krentenwegge van De Johanneshoeve verdient Gouden Bekroning

De krentenwegge is te koop via www.bakkerijschipper.nl of bij de Johanneshoeve,

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK – De krentenwegge van Bakkerij Schipper, gebakken op De Johanneshoeve is door de keurmeesters van FoodBase bekroond met Goud. Hiermee voldoet het product aan strenge kwaliteitseisen en onderscheidt het zich van andere producten.

Bakkers die kwalitatief hoogwaardige producten bakken, komen in aanmerking voor een Gouden Bekroning. Tijdens de keuring, die wordt uitgevoerd door de keurmeesters van FoodBase in Wageningen, wordt naar diverse aspecten van het product gekeken. De geanonimiseerde producten worden beoordeeld op bijvoorbeeld vorm, kleur, geur en smaak/aroma.

De lat ligt hoog

De Krentenwegge is al sinds jaar en dag alom geprezen en er staat dan ook niet voor niets ´Wijd en zijd bekend´ op het etiket. Al sinds de beginjaren van Bakkerij Schipper aan het Westeinde in Vriezenveen is de Krentenwegge een hardloper. Na het voortzetten van het bakken van de krentenwegge op De Johanneshoeve aan de Dalweg in Westerhaar-Vriezenveensewijk is de krentenwegge nog steeds wijd en zijd bekend. Vele vaste klanten kennen de krentenwegge als dé wegge in Vriezenveen en omstreken. Zowel voor dagelijkse consumptie als voor speciale geboorte-krentenwegge met opschrift, cadeau of traktatie bij verjaardag, trouwerij en andere feestelijkheden of bij de koffietafel bij een begrafenis wordt de krentenwegge gepresenteerd.

Om in aanmerking te komen voor een Gouden Bekroning moet het product aan hoge eisen voldoen. De familie Schipper is trots op deze Gouden Bekroning.

De krentenwegge is te koop via www.bakkerijschipper.nl of bij de Johanneshoeve, Dalweg 39, Westerhaar-Vriezenveensewijk

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe