Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Exclusieve dinnershows van Tim Akkerman aan in de Katholieke kerk

Twee avonden verenigen livemuziek met dineren op een betoverende locatie.

 VROOMSHOOP – Activiteitencentrum Het Punt Vroomshoop kondigt met trots de komst van zanger Tim Akkerman aan voor het theaterseizoen 2024-2025. Op donderdag 13 en vrijdag 14 februari 2025 zal de voormalige frontman van DI-RECT twee unieke dinnershows verzorgen in de Katholieke kerk aan de Geerdijk. Beide avonden verenigen livemuziek met een dineren op een betoverende locatie.

Tim Akkerman neemt het publiek mee op een intieme muzikale reis tijdens zijn Church tour in de Katholieke kerk aan de Geerdijk. In deze intieme setting genieten de bezoekers van Tim’s indrukwekkende stem, zijn bekwaamheid als muzikant en de diepgaande betekenis achter zijn nummers. Door de intieme sfeer van dit concert wordt de muziek van Tim nog indringender en worden zijn teksten nog persoonlijker.

Het concert op vrijdag 14 februari staat in het teken van Valentijn. Bezoekers kunnen een verzoeknummer aan Tim doorgeven. “Een unieke kans om uw geliefde (muzikaal) in het zonnetje te zetten. Welk nummer werd er gedraaid bij jullie eerste ontmoeting? Zet hem of haar in het zonnetje door uw verhaal en het betreffende nummer door te geven aan Tim en hij zal deze live voor jullie performen.”, luidt de oproep.

Een ticket kost € 65,00 per stuk en daarbij is het 3-gangendiner in de vorm van een proeverij eveneens inbegrepen. Er is per avond slechts plek voor 150 bezoekers. De kaartverkoop start op vrijdag 26 juli om 10.00 uur. Vrienden van het theater hebben recht op voorrang en kunnen toegangskaarten per direct reserveren met een unieke boekingslink.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe