Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Damnacht in Westerhaar

Op de foto de winnaars van de laatste editie in 2016, v.l.n.r. Yuen Wong, (voorzitter Bennie Hessing), Jitse Slump en Gerrit Bosch.

WESTERHAAR – Na een afwezigheid van acht jaren organiseert Damclub Denk en Zet/Witte van Moort weer haar traditionele damnacht. De nacht vindt plaats van vrijdag 12 op zaterdag 13 juli. Een sponsorcollectief uit Westerhaar, bestaande uit Grillroom – Pizzeria De Pyramiden, Wiersma Trading BV, Slagerij Kleine, Eventi Group en B&Z Bouwtechniek zijn samen hoofdsponsor van het jaarlijkse evenement. De damnacht zal starten om 21:00 uur en er wordt gedamd tot de volgende ochtend 7:30 uur.

Inmiddels hebben 22 dammers zich aangemeld voor het evenement, onder andere oud-winnaars, Leopold Sekongo, Thommy Mbongo en regerend wereldkampioen rapid, Jitse Slump. Ook staat de kersvers Nederlands kampioen sneldammen Yuen Wong op de deelnemerslijst.

De organisatie hoopt op zeker 40 deelnemers.  Men kan zich nog aanmelden tot en met donderdag 11 juli. Opgave bij Gerwin Mollink, per mail: damclubwittevanmoort@gmail.com of tel; 06-50569803. Ook huisdammers kunnen deelnemen aan het toernooi. Er zullen eerst voorronden gespeeld worden volgens het Zwitsers systeem, daarna volgt de finale in poulevorm. Er zijn ook dit jaar weer mooie (geld) prijzen te winnen in diverse klassen. Tevens zal er weer een verloting zijn met mooie prijzen. Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te nemen tijdens het nachtelijke evenement bij de Damclub aan de Asterstraat 28 in Westerhaar. Het clubhuis is vanaf 20.00 uur geopend.

Op zaterdag 13 juli vanaf 18.00 uur is de jaarlijkse bbq voor leden en vrienden van de damclub. Aanmelden hiervoor kan eveneens bij Gerwin Mollink.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe