Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Zomerse Spetterpret in Aquapark De Zandstuve en De Groene Jager

‘JongTwenterand inspirerend in de kernen, verbindend in de toekomst’

DEN HAM/VROOMSHOOP – Jong Twenterand organiseert in de zomervakantie twee zwembadactiviteiten voor alle jongeren uit Twenterand van 9 tot 23 jaar. In Vroomshoop op 23 juli aanstaande en in Den Ham op 29 augustus.

Jong Twenterand geeft een beperkt aantal vrijkaarten weg, maar vol=vol !
In het Vroomshoopse Aquapark De Zandstuve zijn de activiteiten van 11.00 tot 17.00 uur en in de Hammer Groene Jager van 13.00 tot 17.00 uur. Jongeren kunnen zich vanaf nu aanmelden voor gratis kaartjes door een app-bericht te sturen naar 06 – 5782 9290 of aan te melden in één van de jongerencentra.

Spetterpret
Het wordt genieten met hopelijk zomers weer. Voor degene die ontspannen en vrij wil zwemmen in het zwembad is dat uiteraard mogelijk. Maar speciaal voor de liefhebbers is er een grote en spectaculaire waterstormbaan geregeld. Klim, spring en glijd je een weg door deze uitdagende hindernisbaan.

Zien we jou in de zomervakantie bij deze te gekke activiteiten? Je bent van harte welkom! Voor meer informatie en om je aan te melden voor onze activiteiten, neem contact op met jongerenwerker Saskia, 06-5782 9290 of mail spapenborg@zorgsaamtwenterand.nl

Op de hoogte blijven?
Ben je klaar voor een onvergetelijke zomervakantie vol avontuur en plezier? Blijf op de hoogte van al onze spannende activiteiten door Jong Twenterand te volgen op social media @jongtwenterand. Mis geen moment van de actie en ontdek wat er allemaal te beleven valt.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe