Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Loopgroep de Zandstuve: Cliniclopers Volbrengen Prognoseloop

Rob en Erwin voorspelden het bestย  hun eindtijd.

VROOMSHOOP – ๐Ÿฑ ๐—ž๐—ถ๐—น๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ: ๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐——๐—ผ๐—ฒ๐—น ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—œ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป
Eรฉn van de hoogtepunten van het jaar voor Loopgroep de Zandstuve is de jaarlijkse 5 kilometerloop aan het einde van de hardloopclinic. Deze loop is niet alleen een uitdaging voor de doorgewinterde hardlopers, maar ook een perfecte instap voor beginners. Door het gevarieerde terrein van het Zandstuvebos, met zijn kronkelende paden en natuurlijke obstakels, was het net als altijd een waar avontuur!

๐——๐—ฒ ๐—–๐—น๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—ฐ: ๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐˜€ ๐—ž๐—ฒ๐˜†
Om ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid aan de start verscheen, organiseerde Loopgroep de Zandstuve een uitgebreide clinic. Gedurende 13 weken werden de deelnemers (zie foto) begeleid door ervaren trainers. Deze trainingen waren erop gericht om zowel de conditie als de techniek van de lopers te verbeteren. Met een mix van duurtraining, intervaltraining en technische oefeningen werden de cliniclopers stap voor stap klaargestoomd voor de grote dag.

๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ป๐—ผ๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ฝ: ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฒ๐˜
Een uniek aspect van de 5 kilometerloop is de prognoseloop. Hierbij voorspellen de deelnemers vooraf hun eindtijd. Dit zorgt voor een extra laag spanning en strategie, aangezien het hier niet gaat om wie het snelst is, maar juist om wie het beste zijn of haar tempo kan inschatten. De winnaar is degene die het dichtst bij zijn of haar voorspelde tijd finisht. Uiteindelijk zaten Rob en Erwin het dichtste bij hun eindtijd, knap gedaan heren!

๐—›๐—ฎ๐—ฝ๐—ท๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐——๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ท๐—ฒ ๐—ป๐—ฎ ๐—”๐—ณ๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ฝ
Na inspanning komt ontspanning. Loopgroep de Zandstuve staat bekend om de gezellige sfeer na afloop. Er was een hapje en een drankje voor de deelnemers, waardoor iedereen de kans kreeg om bij te praten, ervaringen te delen en samen de successen te vieren. Deze momenten van samenzijn versterken ook de band binnen de groep.

๐Ÿญ๐Ÿฏ ๐—ช๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—š๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐— ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜
De deelnemers aan de clinic hebben 13 weken lang keihard gewerkt om dit moment te bereiken. Elke training, elke stap, en elke druppel zweet heeft bijgedragen aan hun voorbereiding. Het was een periode van persoonlijke groei, waarin grenzen zijn verlegd en nieuwe vriendschappen zijn ontstaan. De 5 kilometerloop was de bekroning van hun inzet en doorzettingsvermogen.
Loopgroep de Zandstuve bewijst dat hardlopen meer is dan alleen een sport; het is een manier om te genieten van de natuur, nieuwe mensen te ontmoeten en samen doelen te bereiken. Of je nu een ervaren hardloper bent of net begint, bij Loopgroep de Zandstuve vind je altijd een plek waar je je welkom voelt en wordt uitgedaagd. Ook wandelaars zijn van harte welkom om mee te lopen met de wandelgroep van Loopgroep de Zandstuve.

Enthousiast geworden? Train vrijblijvend mee op de maandag of woensdag en ontdek of lopen met anderen ook iets voor jou is! De start is bij het clubhuis aan de Flierdijk 5b. Stuur gerust een bericht via de Facebook of Instagram pagina van Loopgroep de Zandstuve voor meer informatie.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe