Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Politieke stem op Delta FM van 7 maart

TWENTERAND – Het eerste jaar van het programma ‘Politieke stem op Delta FM’ zit er bijna op en het programma heeft inmiddels een behoorlijke kijkdichtheid en wordt hoe langer hoe meer ook teruggekeken. De lokale politiek houdt de gemoederen bezig en is vaak een dankbaar onderwerp in de gesprekken rond de koffieautomaat. Presentator Walraven: “Ik word over mijn programma regelmatig aangesproken en kennelijk wordt het programma dus bekeken of teruggekeken en voorziet het in een behoefte. Wat wil je als programmamaker nog meer, maar de eerlijkheid gebied mij aan te geven dat ik ook niet zo heel veel concurrentie heb. Ik heb de indruk dat ook de fractievoorzitters van de diverse politieke partijen graag bij mij aan tafel aanschuiven om zo hun standpunten nog eens extra te kunnen verduidelijken en het debat met de andere gast aan te kunnen gaan.”

In het programma van 7 maart 2019 zijn Marcus Elzinga, fractievoorzitter van GBT en Erik Kobes, fractievoorzitter van de VVD de gasten en inmiddels is gebleken dat de twee fractievoorzitters het lang niet altijd eens zijn met elkaar. Dat belooft dus weer een interessante uitzending te worden.

Donderdagavond 7 maart wordt het programma live uitgezonden via de lokale radio en televisie en live gestreamd via de Facebookpagina Politieke stem op Delta FM.

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
De Deltapiraat Met Recla...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe