Search
Close this search box.
luister live
Search
Close this search box.
luister live

Kalkwijck Distillers neemt Spekhorst Distilleerderij over

Zie www.distilleerderijspekhorst.nl of www.kalkwijckdistillers.nl

VROOMSHOOP – Kalkwijck Distillers uit Vroomshoop neemt de activiteiten van Distilleerderij Spekhorst anno 1870 over.  De bekende producten als BS Jenever, Riessense steek, Beerenburg, zompbitter, molnborrel en oranjebitter blijven op deze manier behouden voor Rijssen en omstreken. Zij zullen onder de naam Distilleerderij Spekhorst anno 1870 de bekendste dranken blijven voeren.

Kalkwijck Distillers staat bekend om hun Kalkwijck Jenevers, Kalkwijck likeuren en Eastmoor Whisky. Zij produceren sinds 2009 sterk gedistilleerd van eigen graangewassen die geteeld worden op de boerderij in Vroomshoop.
Door de activiteiten van distilleerderij Spekhorst anno 1870 over te nemen, halen we een stuk geschiedenis in huis die belangrijk is voor het gebied Twente, Rijssen en omstreken.
Wij vinden het belangrijk voor de streek en behoud van het ambacht dat de producten van Distilleerderij Spekhorst anno 1870 voort worden gezet.
Check voor meer informatie www.distilleerderijspekhorst.nl of www.kalkwijckdistillers.nl (meer informatie over de producten en andere zaken komt binnenkort).

Delta FM
Laden...
Laden...
open webplayer
Delta TV

Nieuws TV

Dagelijks nieuws

Deltapiraat
Dit Is De Delta Piraat: ...
Delta Piraat
open webplayer

Blijf op de hoogte

Delta FM is een lokale radiozender gevestigd in Vroomshoop. Wij verzorgen verschillende programma’s, waaronder muziek, nieuws en entertainment.

Populaire berichten

Nieuwstip doorgeven

Meld een nieuwstip aan onze redactie.

Voeg eventueel beeldmateriaal toe